Personal training (wandelen / hardlopen)

Op eigen houtje sporten is niet altijd eenvoudig. Een personal trainer kan dat duwtje in de rug zijn. Als u het advies krijgt om 'iets aan lichaamsbeweging te gaan doen' van uw arts, bijvoorbeeld als ondersteuning bij het afvallen of stoppen met roken, kan een personal trainer u leren dat op een verantwoorde manier te doen. Herstel van een medische ingreep of ziekte kan sneller verlopen als u zich regelmatig fysiek inspant op een matige tot licht verhoogde intensiteit. Een personal trainer kan dit inspanningsniveau vaststellen en u eraan houden.

Wanneer u een persoonlijke trainer zoekt, om bijvoorbeeld te werken aan uw gewicht, algehele conditie, uithoudingsvermogen of techniek, dan kunt u bij BrainActivity terecht voor sport in de buitenlucht. Met name hardlopen, fietsen en zwemmen zijn sporten die kunnen bijdragen aan de verbetering van uw levensstijl. BrainActivity heeft de kennis en ervaring in huis om u hierbij te helpen. U kunt hierbij denken aan het, in overleg, opstellen van een trainingsschema, voedingsadvies, materiaal-, kleding- of schoeisel aankopen. Persoonlijke begeleiding bij alle facetten van de sportbeoefening om u zo aangenaam mogelijk te laten bewegen en zo uw levensstijl te verbeteren. Het is tevens mogelijk een persoonlijk trainingsschema op te stellen en te volgen via internet. Hiervoor is een abonnement af te sluiten voor 3 trainingen per week.

Mail of bel wanneer u vragen heeft of u baat kunt hebben bij personal training. Of maak een afspraak via mijn praktijkassistent. Ga naar Contact .